Harley-Davidson Motorcycles

HD.fo

Pil FORSIDE
Pil PRISER
Pil MODELLER
Pil NYE/BRUGTE HD
Pil RESERVEDELE
Pil HD UDLEJNING
Pil ARKIV
Pil LINKS

 

 

 

Harley Davidson - topbillede

INDSAMLING TIL BARNAHEIMIÐ I TÓRSHAVN

Tórshavn, marts 2003

Kære hjemmesidegæst

Jeg tillader mig herved at anmode Dig om et bidrag i forbindelse med indsamling af økonomiske midler til Barnaheimið i Tórshavn. Formålet med denne indsamling er et stort ønske om at tilvejebringe økonomiske midler, som efterfølgende doneres ubeskåret til børnehjemmet. Det indsamlede beløb er til gennemførelse af en højt ønsket sommerferietur i år for børnene på hjemmet.

Indsamlingen vil blive suppleret med et besøg på Færøerne af motorcyklister fra Danmark og Sverige ultimo maj 2003. Et af programpunkterne på denne tur er et besøg og et planlagt åbent hus arrangement for offentligheden på børnehjemmet Kristi Himmelfartsdag den 29. maj. Arrangementet starter kl. 15.00, hvor alle forhåbentligt vil have en god hyggestund, og MC-gæsterne vil overrække deres egne indkøbte og medbragte legetøjsgaver, samt afvikle bagsæde ture på motorcyklerne, her kan jeg forhåbentlig overrække en check til børnenes sommerferietur.

Det har været overvejet at gennemføre indsamlingen til Barnaheimið sommerferietur på flere forskellige måder. Muligheden for at afholde et lotteri har været vurderet, hvilket imidlertid har vist sig vanskeligt, hvorfor denne mere traditionelle model er blevet valgt.

Undertegnede er initiativtager og ansvarlig for indsamlingen til Barnaheimið og gennem-førelsen af Færøturen 2003, og jeg er naturligvis til rådighed for yderligere oplysninger.

Såfremt du måtte ønske at støtte dette gode formål, kan du inden 15. maj 2003, indbetale et beløb på klientkontoen: Advokatfirma, Annfinn V. Hansen, Bryggjubakki 22, FO-100 Tórshavn. I Føroya Banki Konto: 6460 1022875 ”Barnaheimið sommerferie 2003”

Ethvert bidrag - stort eller småt - vil være meget velkomment og til uvurderlig gavn for børnenes trivsel. Alle bidrag behandles i fortrolighed og doneres ubeskåret til ledelsen børnehjemmet.

Med venlig hilsen, og på forhånd tak.
Ove Ritter

 
Føroya Sparikassi
HeimaGreiðslan
Føroya Banki
NETbankin

<< Tilbage